Reparatie specialist in Assen

Is uw laptop defect? Of presteert de computer traag of met veel problemen? Voor een snelle en deskundige computer reparatie kunt u in Assen terecht bij het deskundige team van ServicePartner Vanderveen. Onze eigen technische dienst weet veelvoorkomende computerproblemen vaak al binnen 1 dag voor u op te lossen of kan uw PC helemaal opschonen zodat deze weer optimaal en virusvrij presteert.

U kunt bij ons terecht voor controle en reparatie van laptops, PC's en tablets van alle merken. Wij bieden al een complete PC-check voor € 49,-. Dat is inclusief het opschonen van de computer, een grondige controle en verwijdering van alle virus, mal- en spyware en het up-to-date brengen van de computerbeveiliging.

Is er sprake van waterschade, is het beeldscherm kapot of is een laptop gevallen en hij start niet meer op? Wij kunnen in die gevallen toch zorgen voor herstel en reparatie van laptops, PC's en tablets via vervangende onderdelen zodat ze weer als nieuw werken. Wij geven vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Onze servicedesk is zonder afspraak te bezoeken op de eerste etage van warenhuis Vanderveen in het centrum van Assen. Of neem telefonisch contact op voor direct contact met een van onze computerspecialisten.

Chat openen
Hulp nodig? WhatsApp ons!